CADBURY world of happiness


hey all ! hari nie nak sambung entri CADBURY DAIRY MILK share the happiness    Cik Eyla pergi untuk kali kedua hehe ! terase tak puas kan maklum la tengah free mase tu hikhik.Tapi kali kedua pergi Cik Eyla ade la main aktiviti yg di sediakan,paling geram main games HAPPY GO LUCKY DRAW ala kira mcm pusing roda nanti dpt la ganjaran nye..ape yg geram Cik Eyla nk dpt kan t-shirt CADBURY tapi tak dpt-dpt huhuhu ! kecewa jiwa dan raga ku !rase nk majuk ahahaha..tak pasal jer kn.Paling seronok aktiviti FACTORY MASKOT CADBURY ikut arah yg kite suruh..time tu berdekah-dekah ketawa hehe.Wokey  kat bwh nie gambar hari terakhir Cik Eyla pergi CADBURY DAIRY MILK share the happiness mmg seronok 



awk nak sile la amek 


si jantung hati pon nk juga cadbury hikhik


dengan harapan nk menang t-shirt tapiiiiii no luck !


nie la T-shirt nye yg membuat jiwa dan raga ku kecewa haha !


time nie kene text ape bende yg nk suruh Maskot tu buat.Main aktiviti nie 4 kali 


Cik Eyla suruh maskot tu runing berdekah-dekah ketawa


kalo boleh nk angkut bwk balik boleh buat deco ahaha !


chumel sangat letak kat depan rumah cantik kan 


da puas layan aktiviti cadbury sila tinggal kan jejak hehe

- entri nie berakhir disini sekian -


17 comments:

  1. chocolate , awesomeeee !

    #hye owner blog . ikaa balas kunjungan kamu :)

    ReplyDelete
  2. amboi. banyak nya coklat :0

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbnyak mane
      kalo boley nk borong sume hehe !

      Delete
  3. Salam kenal, dari Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  4. besnyer cadbury (^___^) suke3
    jenjalan di malam hari di sini..

    ReplyDelete
  5. waa..nyummy..cadbury coklat..nak satu ..hek²

    ReplyDelete
  6. wah seronoknya.. kat mana tu erk.. xtahu pun

    ReplyDelete
  7. awak di tag di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-rm100.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...