Ayam Goreng DAPUR KAYU


Semalam mengidam pulak makan AYAM GORENG DAPUR KAYU.Tempat kesukaan Cik Eyla makan Di Ayam Goreng Dapur Kayu.Kedai makan nie bukan sahaja penuh dengan orang melayu tapi bangsa cina n india pun datang makan di sini.kira 1 malaysia la.

Pada yg tengok maybe tak de yg special kn..tapi kalau makan terasa nikmat nye hehe..AYAM GORENG DAPUR KAYU nie ade Nasi Putih n Nasi Lemak lawan dengan ayam goreng dan kuah Kari Ayam,Asam pedas,Sambal Tumis dan berserta Acah  nenas timun.Kalau boleh hari-hari nak makan tapi rabak la kn..hikhik..

Makan disini siapa cepat die dapat la kn..bukan apa ramai org datang makan kat sini..walaupun hari biase isnin-jumaat tetap ramai org.

Nama   AYAM GORENG DAPUR
Lokasi  GERAI MBJB JALAN PERTALING,JB
Waktu Berniaga  ISNIN - SABTU
                        10 pg - 2.30 ptg






- Sekian -


30 comments:

  1. sedapnya!! feberet tuh....jum g mkn..HAHA

    ReplyDelete
  2. selera pulak aku tgk gmbr ayam dalam pinggan ni.. malam ni nak makan nasi ayam lah.. hehe

    ReplyDelete
  3. jauh nye jb..kalo kedah mai terus makan da ni,,kihkih

    ReplyDelete
  4. sedap nye.
    terliur tengok gambar ayam tuh

    ReplyDelete
  5. amboi.. terbuka selera pet tgok :D hehe.. sedapnya

    ReplyDelete
  6. I miss this soooo muchhhhhhh

    ReplyDelete
  7. uish....sdapnya! ni kalu cik lynn p JB, bleh la mntak cik eyla bwak dtg sni...=p

    ReplyDelete
  8. Tak tahan tengok gambar ayam tu.....

    ReplyDelete
  9. hurm trus lapar tgk photos ayam....

    ReplyDelete
  10. terasa lapar la eyla..mcm sda ja..ni yg teringin ni..hehe

    ReplyDelete
  11. yrus rs lapar bl tgk entry wk yg nie..

    ReplyDelete
  12. amboiiii..nnt belanja sm boleh dak? cm sedap ja..kih2

    ReplyDelete
  13. wahhh nampak tempting habes la..dah la tengah lapar ni...hehe ^___^

    ReplyDelete
  14. menyelerakan sungguh! hehehe...

    ReplyDelete
  15. ayam tu sedapnya!! mata dh juling dh tengok ;)
    mau!mau!mau!

    ReplyDelete
  16. sedap nih tambah2 lg dgn tonton tv yg tersedia tu eehehe~

    ReplyDelete
  17. Fuhhh! Sedapnyaaaa. Sis da la suka ayam goreng. Haha! Lg2 makan ngan nasi lemak tu. Err mmg superb! Pastu tgk plak gambar tuu, mmg terliur gila dah ni. Haha! Gerai MBJB Jalan Pertaling? Katne tu? Kat area MBJB kat bandar tu ke? Nak kena carik ni. Hehe

    ReplyDelete
  18. wah sedapnya ^_^

    Jom join segmen LA

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. hi cik eyla...perghh ayam goreng dengn sambal terus rasa lapo la pulak..hehhee salam kenal..saya follow, nanti singgah saya pulak yer ;)

    ReplyDelete
  20. igt Jalan Petaling kat Petaling Jaya Selangor..rupernye JB..jauh tu

    ReplyDelete
  21. Salam eyla..

    Sambal tu..nampak seksi, hahahaha. Nampak sedap la..buat cicah ngan ayam grg tu, panas2 mesti kaw2 kan bila makan ^O^

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...