Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Selamat Diijab Kabulkan


wahhhh si kacak dan si cantik manis selesai disatu kan ! Alhamdulillah Akhirnye Pelakon dan pengacara  Awal Ashaari dan Scha Al Yahya selamat diijab kabulkan sekitar jam 9.15 mlm tadi.Tahniah buat mereka berdua..pasangan paling Cik Eyla suke.die orang nampak sweet sangat-sangat.




si kacak yang sentiase nampak smart cool dan pembersih org nye manekala si cantik yang terkenal dengan sifat selambe nye senyuman yang manis menawan.

-sekian -

13 comments:

  1. tAhniah scha & awal . ^^ sepadan

    ReplyDelete
  2. waahh... tahniah.. semoga berkekalan..

    ReplyDelete
  3. ohhh!sgt sweet..diera suke sgt2 ngan diorang nih..semoga diorang berkekalan hingga ke anak cucu..amiinnnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar pulak nk tgu cahaya mata dari schawal hikhik
      mesti kacak cantik bergaye wahhh !

      Delete
  4. Tahniah...semoga jodoh mereka berkekalan.

    ReplyDelete
  5. nice one!:)
    simple tp cantik kn..hee

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. 0oopssssssss !!
      saya?
      lambat lagi kot..kot !
      hahaa..=)

      Delete
  7. hehe... bestkan dorang.. dua2 kaya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...