Melaka : Dinos Alive Malaysia Tour Melaka 2012

wahhh sekarang nie musim budak-budak cuti sekolah kn..bestt nye zaman sekolah dulu time cuti sekolah la paling ditunggu-tunggu ahaha ! bile cuti sekolah mesti la ade yang ambil kesempatan membuat majlis kenduri kahwin la tunang la..0oopss ! Cik Eyla belom lagi ea hehe..

Di hari minggu ade la singgah ke melaka menghadiri kenduri kahwin so lepas da melantak gerak terus ke bandar melaka dengan cuaca yang panas singgah pulak dekat Dataran Pahlawan Melaka Mega Mall.masuk-masuk jer ternampak DINOS ALIVE ! wahhh pameran la..dengan gerak yg pantas terus beli tiket.harga masuk dewasa RM10 manakala kanak-kana RM5. Makanan tidak dibenarkan bwk masuk ! Pameran nie da bermula dari bulan januari.
Meyh usha gambar dibwh

v
v
v
v
v

























- Sekian -


36 comments:

  1. wow... dinasor... rawwrrrrr.... nape cik eiyla x bawak balik sekor.. kalo tak, boleh buat teman tidur.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. korn : wahhhhhhh nk bwk alek wat peneman tdo ! xpasal jer nanti bgon tdo terkejut lemah jantung ahaha !

      Delete
  2. Wow!!! bestnyew!!!!!!! baru buka ke??? nanti nk merayap g melaka, blh la g kt sini..heheheh.. murah lak tu... I love to know about dino..awww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainaa : da lame start,dari bulan 1 lagi sampai sekarang

      Delete
  3. bestnyer.. smpi bila pameran dinosaour? ank2 akk mesti suka gie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaka shellya : x pasti pulak sampai bile tapi mcm lame lagi sebab buat sempena melaka 2012

      Delete
  4. sronok nengok sis kt sana..tringin bena nk pg andainya tmpt tu dekat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yumida : alolo..tgu la mane tahu kn akan ade di tempat mida hehe

      Delete
  5. takut tgk yg tengah makan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak : kn ! dinos tu bergerak2 taw sambil kunyah2 daging yg ade di mulut nye

      Delete
  6. nak p gak!! tp kat klcc ja..hahaha..btw cntik cik iela smple :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hery : ahaha ! egat g kat melaka pnye t ley bwk cik eyla miahaha thanks cik eyla simple jer owg yer >_<

      Delete
  7. wah ada dinasor lah..hehe..
    bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sm : SM jgn pergi taw bukan pew t dinos tu tibe2 ketawa pulakk ahaha ! maklum la SM kan pakar wat lawak2 nie hehe..

      Delete
  8. pergh.. bestnya.. tp nun jauh d sana :) kena dtg sini la kalau nk tgok dinasour :)

    ReplyDelete
  9. Kenapa ku tak tahu walau aku duduk kat Melaka...konpius ni...hemmmmm!!!

    ReplyDelete
  10. lagi berapa hari nk kena balik melaka taknakkkkkk >.<

    ReplyDelete
  11. Wah bestnye...pameran ni sampai bila nih?
    nak p jugak la...
    nak p mik gambo ngan dinosour2 nih..heheh....

    ReplyDelete
  12. Amboihhhhhh....
    lg beso...
    Dinasour lg.....

    ReplyDelete
  13. salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

    ReplyDelete
  14. menarik.... next time g melaka nak singgah sini jugak la

    ReplyDelete
  15. bestnye...teringin la pegi tmpat mcm ni :)

    ReplyDelete
  16. nampak best je dinosor ni mkn dinosor lain..HAHAHHA

    ReplyDelete
  17. x berpeluang nak jejak negeri melaka lagi

    ReplyDelete
  18. wahh beznya eyla..ayu tk pernah smpai melaka lg..sedih btl..hehe

    ReplyDelete
  19. ee.. takutnye tengok.. tp bez...

    ReplyDelete
  20. mesti nampak real.... bestnye...

    dulu2 suka cuti sekolah sbb cuti sekolah panjang.... ;p

    ReplyDelete
  21. ni kalau bawa anak2 akak ke sini mesti dorang super suka nih!

    ReplyDelete
  22. wahh...best nye. jaa blom penah ke melaka. insyaALLAH one day kena pegi!

    ReplyDelete
  23. best gila! haha.. da folo blog kamu :)

    ReplyDelete
  24. bestnye......tak berpeluang nak g.

    ReplyDelete
  25. i orang melaka xpernah gi sini. haha

    ReplyDelete
  26. pic clear, nmpak cntik.. stakat ni blom pnah gi event cmni, huh...

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...