SEGMEN : SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN


wahh lame juga tak join segmen kn ! ikut kan banyak sahabat-sahabat blogger buat segmen tapi Cik Eyla jarang join sorry yer bukan tak sudi tapi tak berapa nk sempat hehe ! tapi Cik Eyla akan cuba join mane yg sempat.namo majok-majok yer ahaha ! so mlm nie nk join segmen.segmen sapa?

v
v
v
v

segmen dr korn 


dapat ke Cik Eyla masuk dalam bloglist korn?
0oopss ! tunggu n lihat jer la kn..kalo ade luck hehe



8 comments:

  1. hye cik eyla
    thankz sebab sudi join bloglist korn..
    and nice to meet ur blog..
    happy blogwalking okei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey thanks korn !
      happy blogging 4 y0ur

      Delete
  2. jemput join giveaway saya. tarikh tutup: 7 jun 2012 ;)

    http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

    ReplyDelete
  3. salam ziarah...kunjungan pertama ni..nk jadi pengomen tetap boleh??hehe

    ReplyDelete
  4. salam..singgah sini jap..dari segmen same..jom la jenguk blog kita kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blloglist-korn.html thanx tau(^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...