CONTEST KE - 2 HAZWAN HAIRY




join segmen HAZWAN HAIRY kali ke-2

segmen yang dyew buat perlu sambungkan slogan yang diberi dengan ayat kreatif n padat 

so korang blogger-blogger yang da tentunye suke menaip n menbaca memang sesuai la join kn..hehe!so pade yang sudi, ade mod, ade mase join la k. klik SINI 

Ayat Cik Eyla
v
v
v
v
v
v
Saya Suka Membaca Kerana 

membaca adalah suatu hobi menyeronokkan seolah-olah dapat merasakan bahawa otak sedang bergerak aktif menapis segala maklumat yang  sedang dibaca

( kalo boleh nak letak ayat panjang lagi hehe )

Tarikh Tutup : 15 / 05 / 2012


25 comments:

  1. terima kasih iela...sgt2 hargai support dri anda...btw nanti penaja an nilai anda pnya slogan ok...then hadiah akan di"up" jika penyertaan melebihi 30..hehe..klo nak lebih info sudi2 kan lah like page like fb yg ada kat sidebar..tq so much again.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey..ade rezeki ade la
      dpt sijil pon xpew la hikhik..

      Delete
  2. wah..kempen membaca...sgt bgs ni...

    ReplyDelete
  3. rajin join segmen yek...gud luck!!!heheheh...

    ReplyDelete
  4. mama lynn da join... hehe best

    ReplyDelete
  5. hai cik eyla.. anna dtg sini.. dari segmen yg sama.. good luck okay :)

    ReplyDelete
  6. tq follow sy ehh,,
    done follow u, btw gud luck ye :)

    ReplyDelete
  7. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sma..^o^
    done follow

    ReplyDelete
  9. nak ucap tahniah sebab slogan awak listed t0p 25..gud luck utk seterusnya.

    ReplyDelete
  10. Hay saya dari segmen yang sama ...
    jemput singgah my blog yerr..

    http://gadissukamakan.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Sudi - Sudi La Comment Yer 1 Pon Jadi
Makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...